Bekijk ook deze vacatures

PROJECTLEIDER UTILITEIT

PROJECTLEIDER UTILITEIT lees PROJECTLEIDER UTILITEIT

Klaar voor uitdagende projecten in de utiliteitsbouw? Als Projectleider Utiliteit ben jij de regisseur van kleine tot grootschalige installatieprojecten. Je hebt een neus voor efficiëntie en coördinatie, en niets ontgaat jou op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, waaronder luchtbehandeling en koeling. In deze rol ben je een strategische speler die de leiding neemt en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering van diverse utiliteitsprojecten. Je bent een dynamische professional, excelleert in projectmanagement en gedijt in een omgeving vol variatie.
ADVISEUR DUURZAAMHEID

ADVISEUR DUURZAAMHEID lees ADVISEUR DUURZAAMHEID

Wil jij een verschil maken door woningen te verduurzamen? Als Adviseur Duurzaamheid ben jij de expert die huiseigenaren begeleidt bij het implementeren van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en airconditioning. Je bezoekt de klanten en inventariseert nauwkeurig de wensen en haalbaarheid in onze opname-app. Op basis van je opname werk je je plan uit in een offerte op maat. Gedurende het voortraject ben jij het aanspreek punt voor de klant. Nadat je collega's de installaties hebben opgeleverd informeer je bij de klant of alles naar wens is. 
INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW

INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW lees INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW

Geen dag is hetzelfde bij de projecten die wij maken. Als installatiemonteur houd je van schakelen en niets is je te gek. Er komt van alles op je pad op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, zoals luchtbehandeling en koeling. Jij bent een aanpakker, blinkt uit in je werk en houdt van een grote diversiteit.