Bekijk ook deze vacatures

PROJECTLEIDER UTILITEIT

PROJECTLEIDER UTILITEIT lees PROJECTLEIDER UTILITEIT

Klaar voor uitdagende projecten in de utiliteitsbouw? Als Projectleider Utiliteit ben jij de regisseur van kleine tot grootschalige installatieprojecten. Je hebt een neus voor efficiëntie en coördinatie, en niets ontgaat jou op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, waaronder luchtbehandeling en koeling. In deze rol ben je een strategische speler die de leiding neemt en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering van diverse utiliteitsprojecten. Je bent een dynamische professional, excelleert in projectmanagement en gedijt in een omgeving vol variatie.
MONTEUR WARMTEPOMPEN

MONTEUR WARMTEPOMPEN lees MONTEUR WARMTEPOMPEN

Niemand krijgt goede zin van de huidige fossiele brandstof prijzen en wat nou als je met een alternatief voor fossiele brandstof onze mooie Brabantse Kempen en omgeving kunt verduurzamen? Als Monteur Warmtepompen ga je complete warmtepompinstallaties van A tot Z installeren, sluit ze aan op het aanwezige verwarmingsstelsel en stelt de gehele installatie zelfstandig in bedrijf.
INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT

INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT lees INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT

Werk jij graag aan mooie projecten in de utiliteit van klein tot groot? Als installatiemonteur Utiliteit houd je van schakelen en niets is je te gek. Er komt van alles op je pad op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, zoals luchtbehandeling en koeling. Jij bent een aanpakker, blinkt uit in je werk en houdt van een grote diversiteit.