Bekijk ook deze vacatures

ADVISEUR DUURZAAMHEID

ADVISEUR DUURZAAMHEID lees ADVISEUR DUURZAAMHEID

Wil jij een verschil maken door woningen te verduurzamen? Als Adviseur Duurzaamheid ben jij de expert die huiseigenaren begeleidt bij het implementeren van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en airconditioning. Je bezoekt de klanten en inventariseert nauwkeurig de wensen en haalbaarheid in onze opname-app. Op basis van je opname werk je je plan uit in een offerte op maat. Gedurende het voortraject ben jij het aanspreek punt voor de klant. Nadat je collega's de installaties hebben opgeleverd informeer je bij de klant of alles naar wens is. 
MONTEUR WARMTEPOMPEN

MONTEUR WARMTEPOMPEN lees MONTEUR WARMTEPOMPEN

Niemand krijgt goede zin van de huidige fossiele brandstof prijzen en wat nou als je met een alternatief voor fossiele brandstof onze mooie Brabantse Kempen en omgeving kunt verduurzamen? Als Monteur Warmtepompen ga je complete warmtepompinstallaties van A tot Z installeren, sluit ze aan op het aanwezige verwarmingsstelsel en stelt de gehele installatie zelfstandig in bedrijf.
INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW

INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW lees INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW

Geen dag is hetzelfde bij de projecten die wij maken. Als installatiemonteur houd je van schakelen en niets is je te gek. Er komt van alles op je pad op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, zoals luchtbehandeling en koeling. Jij bent een aanpakker, blinkt uit in je werk en houdt van een grote diversiteit.