Bekijk ook deze vacatures

PROJECTLEIDER UTILITEIT

PROJECTLEIDER UTILITEIT lees PROJECTLEIDER UTILITEIT

Klaar voor uitdagende projecten in de utiliteitsbouw? Als Projectleider Utiliteit ben jij de regisseur van kleine tot grootschalige installatieprojecten. Je hebt een neus voor efficiëntie en coördinatie, en niets ontgaat jou op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, waaronder luchtbehandeling en koeling. In deze rol ben je een strategische speler die de leiding neemt en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering van diverse utiliteitsprojecten. Je bent een dynamische professional, excelleert in projectmanagement en gedijt in een omgeving vol variatie.
ADVISEUR DUURZAAMHEID

ADVISEUR DUURZAAMHEID lees ADVISEUR DUURZAAMHEID

Wil jij een verschil maken door woningen te verduurzamen? Als Adviseur Duurzaamheid ben jij de expert die huiseigenaren begeleidt bij het implementeren van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en airconditioning. Je bezoekt de klanten en inventariseert nauwkeurig de wensen en haalbaarheid in onze opname-app. Op basis van je opname werk je je plan uit in een offerte op maat. Gedurende het voortraject ben jij het aanspreek punt voor de klant. Nadat je collega's de installaties hebben opgeleverd informeer je bij de klant of alles naar wens is. 
MONTEUR WARMTEPOMPEN

MONTEUR WARMTEPOMPEN lees MONTEUR WARMTEPOMPEN

Niemand krijgt goede zin van de huidige fossiele brandstof prijzen en wat nou als je met een alternatief voor fossiele brandstof onze mooie Brabantse Kempen en omgeving kunt verduurzamen? Als Monteur Warmtepompen ga je complete warmtepompinstallaties van A tot Z installeren, sluit ze aan op het aanwezige verwarmingsstelsel en stelt de gehele installatie zelfstandig in bedrijf.