Techniek leeft in onze vakmensen

Ben jij een ervaren techneut die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij juist een nieuwkomer in de technische wereld en op zoek naar een baan? Wj zijn op zoek naar jou!

Bij ISL gaan we verder dan alleen jouw cv en motivatiebrief. We zijn op zoek naar jouw unieke talent, vaardigheden en drijfveren. We willen weten waar jij gepassioneerd over bent, waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en hoe wij jouw werkdroom kunnen laten uitkomen. 
 

Bekijk onze vacatures

PROJECTLEIDER UTILITEIT

PROJECTLEIDER UTILITEIT lees PROJECTLEIDER UTILITEIT

Klaar voor uitdagende projecten in de utiliteitsbouw? Als Projectleider Utiliteit ben jij de regisseur van kleine tot grootschalige installatieprojecten. Je hebt een neus voor efficiëntie en coördinatie, en niets ontgaat jou op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, waaronder luchtbehandeling en koeling. In deze rol ben je een strategische speler die de leiding neemt en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering van diverse utiliteitsprojecten. Je bent een dynamische professional, excelleert in projectmanagement en gedijt in een omgeving vol variatie.
ADVISEUR DUURZAAMHEID

ADVISEUR DUURZAAMHEID lees ADVISEUR DUURZAAMHEID

Wil jij een verschil maken door woningen te verduurzamen? Als Adviseur Duurzaamheid ben jij de expert die huiseigenaren begeleidt bij het implementeren van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en airconditioning. Je bezoekt de klanten en inventariseert nauwkeurig de wensen en haalbaarheid in onze opname-app. Op basis van je opname werk je je plan uit in een offerte op maat. Gedurende het voortraject ben jij het aanspreek punt voor de klant. Nadat je collega's de installaties hebben opgeleverd informeer je bij de klant of alles naar wens is. 
MONTEUR WARMTEPOMPEN

MONTEUR WARMTEPOMPEN lees MONTEUR WARMTEPOMPEN

Niemand krijgt goede zin van de huidige fossiele brandstof prijzen en wat nou als je met een alternatief voor fossiele brandstof onze mooie Brabantse Kempen en omgeving kunt verduurzamen? Als Monteur Warmtepompen ga je complete warmtepompinstallaties van A tot Z installeren, sluit ze aan op het aanwezige verwarmingsstelsel en stelt de gehele installatie zelfstandig in bedrijf.
INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW

INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW lees INSTALLATIEMONTEUR WONINGBOUW

Geen dag is hetzelfde bij de projecten die wij maken. Als installatiemonteur houd je van schakelen en niets is je te gek. Er komt van alles op je pad op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, zoals luchtbehandeling en koeling. Jij bent een aanpakker, blinkt uit in je werk en houdt van een grote diversiteit.
INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT

INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT lees INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT

Werk jij graag aan mooie projecten in de utiliteit van klein tot groot? Als installatiemonteur Utiliteit houd je van schakelen en niets is je te gek. Er komt van alles op je pad op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, zoals luchtbehandeling en koeling. Jij bent een aanpakker, blinkt uit in je werk en houdt van een grote diversiteit.
ELEKTRICIEN DUURZAME INSTALLATIES

ELEKTRICIEN DUURZAME INSTALLATIES lees ELEKTRICIEN DUURZAME INSTALLATIES

Werk jij graag aan mooie projecten bij met name particuliere klanten? Als Elektricien Duurzame Installaties ben je verantwoordelijk voor het vervangen van meterkasten, het aansluiten van zonnepaneel-installaties, warmtepompen, laadstations of accuopslag. Deze functie biedt je dagelijks nieuwe uitdagingen en verrassingen. Geen dag is hetzelfde, omdat je telkens wordt geconfronteerd met unieke situaties en klantbehoeften. Je zult moeten denken in creatieve oplossingen en technische innovaties om te zorgen voor de best mogelijke duurzame elektrische installaties.
WERKVOORBEREIDER ZONNEPANELEN & ENERGIEOPSLAG

WERKVOORBEREIDER ZONNEPANELEN & ENERGIEOPSLAG lees WERKVOORBEREIDER ZONNEPANELEN & ENERGIEOPSLAG

Ben jij een gedreven specialist in werkvoorbereiding met een passie voor elektrotechniek en specifieke expertise in zonnepaneelinstallaties, energieopslag en meterkastvervanging? Heb je ervaring met het voorbereiden en coördineren van projecten op het gebied van duurzame energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!