Techniek leeft in onze vakmensen

Ben jij een ervaren techneut die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij juist een nieuwkomer in de technische wereld en op zoek naar een baan? Wj zijn op zoek naar jou!

Bij ISL gaan we verder dan alleen jouw cv en motivatiebrief. We zijn op zoek naar jouw unieke talent, vaardigheden en drijfveren. We willen weten waar jij gepassioneerd over bent, waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en hoe wij jouw werkdroom kunnen laten uitkomen. 
 

Bekijk onze vacatures

SERVICEMONTEUR WARMTEPOMPEN

SERVICEMONTEUR WARMTEPOMPEN lees SERVICEMONTEUR WARMTEPOMPEN

Storingen verhelpen voor onze klanten, werken aan de beste oplossingen voor de toekomst en in alle vrijheid je eigen planning beheren. Als servicemonteur warmtepompen krijg je de kans om dagelijks tussen deze uitdagende taken te wisselen. Breng de techniek weer tot leven bij ISL.
MONTEUR WARMTEPOMPEN

MONTEUR WARMTEPOMPEN lees MONTEUR WARMTEPOMPEN

Niemand krijgt goede zin van de huidige fossiele brandstof prijzen en wat nou als je met een alternatief voor fossiele brandstof onze mooie Brabantse Kempen en omgeving kunt verduurzamen? Als Monteur Warmtepompen ga je complete warmtepompinstallaties van A tot Z installeren, sluit ze aan op het aanwezige verwarmingsstelsel en stelt de gehele installatie zelfstandig in bedrijf.
INSTALLATIEMONTEUR

INSTALLATIEMONTEUR lees INSTALLATIEMONTEUR

Geen dag is hetzelfde bij de projecten die wij maken. Als installatiemonteur houd je van schakelen en niets is je te gek. Er komt van alles op je pad op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, zoals luchtbehandeling en koeling. Jij bent een aanpakker, blinkt uit in je werk en houdt van een grote diversiteit.
INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT

INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT lees INSTALLATIEMONTEUR UTILITEIT

Werk jij graag aan mooie projecten in de utiliteit van klein tot groot? Als installatiemonteur Utiliteit houd je van schakelen en niets is je te gek. Er komt van alles op je pad op het gebied van werktuigkundige installaties én klimaattechniek, zoals luchtbehandeling en koeling. Jij bent een aanpakker, blinkt uit in je werk en houdt van een grote diversiteit.
ELEKTRICIEN DUURZAME INSTALLATIES

ELEKTRICIEN DUURZAME INSTALLATIES lees ELEKTRICIEN DUURZAME INSTALLATIES

Werk jij graag aan mooie projecten bij met name particuliere klanten? Als Elektricien Duurzame Installaties ben je verantwoordelijk voor het vervangen van meterkasten, het aansluiten van zonnepaneel-installaties, warmtepompen, laadstations of accuopslag. Deze functie biedt je dagelijks nieuwe uitdagingen en verrassingen. Geen dag is hetzelfde, omdat je telkens wordt geconfronteerd met unieke situaties en klantbehoeften. Je zult moeten denken in creatieve oplossingen en technische innovaties om te zorgen voor de best mogelijke duurzame elektrische installaties.